Marjolein Janssen-Heijnen, het gezicht achter Vrolijk Koekje

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Marjolein en ik ben het gezicht achter Vrolijk Koekje. Mijn hele leven heb ik al een passie voor bakken en koken in het algemeen. Ik laat me graag uitdagen om nieuwe recepten te proberen. Ik heb al vele taarten gemaakt met marsepein/fondant en heb ook raw vegan taarten geprobeerd, die overigens heerlijk zijn.

Sinds een jaar of twee is mijn interesse gewekt door gedecoreerde suikerkoekjes. Na heel wat trial and error, heb ik nu het recept gevonden voor de heerlijkste koekjes in verschillende smaken. Deze koekjes decoreer ik met de hand met royal icing in verschillende kleuren. Een tijdrovend werkje waar ik mijn perfectionisme heerlijk op de loop kan laten. De kleinste details zorgen ervoor dat een koekje echt af is!

Naast koekjes bakken en decoreren zorg ik samen met mijn man voor onze twee kinderen. Natuurlijk vinden zij het heerlijk om de vers gebakken koekjes te proeven. Bovendien voorzien zij mij van nieuwe idee├źn en uitdagingen om uit te proberen.