Wil je ook vrolijke koekjes bestellen?

Ik bak mijn koekjes met de beste en verse ingrediƫnten en decoreer deze koekjes met de hand met royal icing. Zo ontstaan mooie en unieke creaties voor bijzondere gelegenheden. Standaard worden de koekjes individueel geseald waardoor ze 3 maanden houdbaar zijn.

Natuurlijk kunnen de koekjes ook worden voorzien van een lintje of in een geschenkdoosje verpakt worden. Hierdoor krijgt het koekje meteen iets feestelijks en zijn ze een perfect cadeautje of bedankje voor bijvoorbeeld een bruiloft of kraamborrel. Ook zijn mijn koekjes uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Koekjes bestellen

Mijn koekjes zijn maatwerk, er is dus geen voorraad of assortiment waaruit je kunt kiezen. In principe is alles mogelijk! De vorm, kleuren en de smaak, je kan alles zelf samen met mij bepalen. Om inspiratie op te doen kun je een kijkje nemen in mijn fotoalbum. Mijn koekjes bak ik in de smaken vanille, chocola, kaneel of speculaas. Voor de decoratie zijn de mogelijkheden eindeloos, dus neem gerust contact met me op om te overleggen.

Soms heb ik enkele koekjes over van een bestelling. Deze bied ik dan hier in kleine sets te koop aan. Ook heb ik voor speciale gelegenheden pre-orders beschikbaar. Zo is het in een enkel geval toch mogelijk om een klein aantal koekjes te kopen. Voor deze koekjes is het niet mogelijk om aanpassingen te doen. Deze koekjes zijn geseald en hebben een houdbaarheid van drie maanden na verpakkingsdatum welke ook vermeld zal staan bij de koekjes.

Hoeveelheid en levertijd

De minimale hoeveelheid per bestelling is 30 stuks. Bestellingen dienen minimaal 2 weken vooraf geplaatst te worden. Alle koekjes worden ambachtelijk gebakken en met de hand gedecoreerd. Je kan je voorstellen dat dit veel tijd kost en tijdige bestelling wenselijk is.

Prijs

De prijs van mijn koekjes is afhankelijk van meerdere factoren, denk aan afmeting, decoratie, hoeveelheid verschillende kleuren, de hoeveelheid koekjes en de verpakking. Hierdoor is het niet mogelijk een algemene prijs te noemen. Neem voor meer informatie over de prijs contact met me op en ik maak een persoonlijke prijsopgave voor je op basis van jouw wensen.

Verpakking en houdbaarheid

Zoals gezegd worden de koekjes standaard geseald (per stuk of met een aantal) in een doorzichtig zakje. Hierdoor blijven de koekjes vers en krokant en zijn ze vanaf verpakkingsdatum 3 maanden houdbaar. In overleg zijn anderen verpakkingen mogelijk, denk aan doosjes met venster of zakjes met een lintje. Neem contact met me op om dit verder te bespreken.